Friday, 20 September, 2024г.
russian english deutsch french spanish portuguese czech greek georgian chinese japanese korean indonesian turkish thai uzbek

пример: покупка автомобиля в Запорожье

 

Вибираємо «аксесуари» для мансардного вікна

Перетворити старе горище у зручну та красиву кімнату – мрія багатьох, так як це дає можливість збільшити житлову площу. Втім, конфігурація мансардного приміщення доволі складна і перш, ніж облаштувати там нову кімнату, доведеться ретельно усе продумати.

Почнемо із мансардних вікон. Основна задача таких віконних конструкцій – візуально розширювати приміщення, збільшувати простір, тому при облаштуванні вікна важливо не переборщити з аксесуарами – жалюзі, карнізами, шторами, ролетами тощо.

Купити якісні вікна можна в компанії Корса: https://www.ua-region.com.ua/3089612840

Якщо розташування мансарди із сонячної сторони, вікно краще комплектувати шторами. Звісно, у тому випадку, якщо його форма дозволяє це зробити. Так, для затишної спальні, дитячої кімнати чи кімнати-кінозалу чудово підійдуть затемнені штори, які обладнані спеціальною прокладкою та запобігають проникненню світла. Популярними сьогодні є штори з бічними «направляючими», які дозволяють встановити конструкцію в потрібному місці. Бічні краї цього інтер’єрного елементу сховані в алюмінієвих профілях і якісно закривають вікна.

Для облаштування мансардного вікна часто використовують жалюзі. Відтак, з допомогою цього різновиду віконних штор ви з легкістю зможете змінювати кут, під яким світло потрапляє до мансарди. Жалюзі стануть у нагоді, якщо мансардне приміщення служитиме робочим кабінетом, гардеробною, ванною кімнатою чи навіть кухнею.

На практиці дедалі частіше зустрічається маркізет – напівпрозора міцна сітка, стійка до атмосферного впливу. Ці конструкції встановлюють ззовні , переважно на поворотних чи поворотно-відкидних вікнах. У такому випадку кількість тепла, що потрапляє у мансардне приміщення, зменшується вдвічі. Віконне скло також не буде перегрітим.

Варто згадати і про зовнішні ролети. Такий різновид жалюзі корисний тим, що не тільки якісно захищає приміщення від надмірного світла, але й від небажаного шуму і перегріву у період спеки. Ролетом можна з легкістю керувати за допомогою сервоприводу з дистанційним управлінням. Більше того, вони додатково захищають вікна від можливих зломів.

Під час планування майбутньої кімнати на горищі обов’язково подбайте про належне розташування тих чи інших меблевих об’єктів. Відтак, через мансардне вікно проникає багато денного світла. А, отже, недалеко від віконної конструкції краще поставити робочий стіл, журнальний столик чи, до прикладу, туалетний, якщо мова йде про ванну кімнату.

Мой аккаунт